Bestellen en bezorgen

Je hebt de keuze van je meubel in onze webwinkel gevonden, iets gezien op Pinterest of een eigen ontwerp gemaakt. Wij vertalen dit naar een duidelijke offerte of prijsopgave. Na akkoord en betaling ontvang je de bevestiging en gaan wij direct voor jou aan de slag!

bezorgenZodra het meubel gereed is krijg je bericht en maken we de afspraak voor levering, montage en plaatsing. Het meubel wordt volgens afspraak bij jou geplaatst en je ontvangt het garantie-bewijs. De meeste steigerhouten producten worden binnen twee-drie weken geleverd. Slechts in zeer bijzondere gevallen en bij grote projectinrichtingen hebben we meer tijd nodig. In ieder geval overleggen we altijd met jou de levertijd.

Je bent zelf verantwoordelijk om te beoordelen of meubelen daadwerkelijk over trappen, doorgangen en door deuren passen. Past dit niet, dan zullen wij een oplossing moeten zoeken. In dit geval geldt uiteraard “voorkomen is beter dan genezen”.

Twijfel je of een meubelstuk naar binnen past, meet dit dan van te voren goed na. Tijdens de fabricage van de meubelen kunnen wij rekening houden met het eventueel gedemonteerd aanleveren van meubelstukken. Als meubelen Ă©Ă©nmaal gemonteerd zijn, zijn ze lastig weer te demonteren.

Bezorgkosten.
Onze bezorgtarieven zijn gebaseerd op plaats, omvang en het gewicht van de meubelen. Deze kosten worden berekend zodra je bezorgadres en wensen bekend zijn.

Standaard verzending met GLSStandaard verzending
Standaard berekenen wij 6,95 EUR verzendkosten. Bestellingen boven de 100 EUR, tot max 25KG, verzenden wij altijd GRATIS! De verzending vindt plaats met onze GLS koerier. Zodra de verzending heeft plaatsgevonden mailen we je de track en trace code. Mocht je niet thuis zijn, dan zal de koerier proberen de bestelling bij de buren af te geven, een kennisgeving vind je dan in je brievenbus.

Persoonlijke bezorgservice
Betreft de bestelling een product zwaarder dan 25KG, of komt de bestelling qua afmetingen niet in aanmerking voor de standaard verzending, dan zullen wij persoonlijk de besteling komen leveren en monteren. Hiervoor maken we eerst een bezorgafspraak. Houdt er rekening mee dat doorgangen, trappen en liften voor het meubel goed toegankelijk zijn en het meubel ruim past. Dit is geheel voor eigen risico. Heb je twijfels laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Kosten voor de bezorging zijn afhankelijk van het bezorgadres. De bezorgkosten van onze persoonlijke bezorgservice zijn in verschillende categorieen ingedeeld.

Categorie 1: altijd GRATIS levering/bezorging voor de gemeenten:
Soest en Baarn.

Categorie 2:   35,00 EUR bezorgkosten voor de gemeenten:
Amersfoort, Hilversum, Zeist, De Bilt, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Stichtse Vecht, Laren, Gooise Meren en Blaricum.

Categorie 3:   49,95 EUR bezorgkosten voor de gemeenten:
Weesp, Wijdemeren, Huizen, Bunnik, Houten, Lopik, Montfoort, Renswoude, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Woudenberg, Wijk bij Duurstede, Ijsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Woerden en de Utrechtse Heuvelrug.

Categorie 4:   69,95 EUR bezorgkosten voor de gemeenten:
De Ronde Venen, Diemen, Uithoorn, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Nijkerk, Putten, Barneveld, Ede en Almere.

Categorie 5:   125,00 EUR bezorgkosten voor de gemeenten:
De rest van Nederland, met uitzondering van de eilandengroep.

Afhalen
Natuurlijk is het ook mogelijk de bestelling bij ons af te halen, laat ons dat even weten, dan zetten wij de bestelling alvast voor je klaar.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben betreffende de verzending, of staat je gemeente er niet tussen, dan horen we dat graag!