Betaalmogelijkheden

Om het je makkelijk te maken zijn er bij het Meubelkasteel legio betaalmogelijkheden. Als je via de website bestelt kun je betalen via iDeal, Creditcard, vooruitbetaling, Klarna (achteraf betalen tot 150 euro) en crypto. Aan de verschillende betaalmethoden zijn in sommige gevallen extra kosten verbonden. De betaling dient 3 dagen voor het afleveren van meubelen te zijn voldaan.

betaalmogelijkheden

Pinnen of contant betalen bij afhalen
Als je de producten/bestelling komt ophalen kun je contant betalen of kiezen voor pinnen.

Ideal
Via de webwinkel kun je direct veilig betalen via je eigen bank d.m.v. Ideal. Deze methode wordt het meest gebruikt en is gratis.

Vooruitbetaling/bankoverschrijving
Als je kiest voor vooruitbetaling ontvang je na het afronden van de bestelling een email met instructies voor de betaling. De bestelling wordt verzonden/geleverd nadat het geld door ons is ontvangen. Dit kan tot 3 dagen duren.

Creditcard
Online kun je ook betalen met creditcard. Betalen per creditcard heeft een aantal (veiligheids)voordelen. Zo is een bestelling/betaling per creditcard altijd verzekerd.

Klarna (achteraf betalen tot 150 EUR)
Ook achteraf betalen ontbreekt niet bij het Meubelkasteel. Tot maar liefst 150 EUR kunt u achteraf betalen via Klarna. Hier zitten kosten aan verbonden van 5 EUR per betaling.

Crypto
Een nieuwe mogelijkheid voor betalen bij het Meubelkasteel is betalen met Crypto. De bekendste cryptomunten worden ondersteunt. Denk hierbij aan Bitcoin, Ethereum etc. De wisselkoers wordt altijd automatisch berekend tijdens het afrekenen. Pas als de betaling per crypto is ontvangen en geverifieerd, wordt de bestelling verzonden of geleverd.