WINKELINFORMATIE

Er is altijd iemand aanwezig tijdens de openingstijden. Je kunt dan contact opnemen via telefoon, email of WhatsApp.

Wij zijn altijd aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Daarbuiten is het mogelijk om een afspraak te maken.

Voor de verzendkosten verwijzen wij je naar “Bestellen en Bezorgen” onder Klantenservice op de website. Ook wordt bij elk product informatie betreft de verzending/bezorging weergegeven.

Betalen kan in de webwinkel met I-Deal, VISA, Klarna (achteraf betalen tot 150,-) en Crypto. Bij het ophalen van artikelen met Pin of contant.

Je krijgt altijd een factuur met btw vermelding bij je aankoop

BETALEN, LEVERING en BEZORGEN

GLS komt ‘s middags bij het Meubelkasteel de pakketten ophalen en bezorgt deze de volgende dag, behalve op zaterdag en zondag. Je krijgt van ons de track en trace code van de zending.

Grote items worden door ons persoonlijk gebracht en gemonteerd. Hiervoor maken we altijd eerst een afspraak.

Als een bestelling nog niet is verzonden kun je een bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren. Daarna zul je het artikel moeten retourneren, onbeschadigd in de originele verpakking.

Dit kan tot 14 dagen na aankoop. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Helaas kunnen maatwerk producten niet geretourneerd/geannuleerd worden, tenzij wij nog niet zijn begonnen met de opdracht.

Maak foto’s van de verpakking en het defecte product en mail deze naar ons toe. Wij nemen dan contact met je op om het zo snel mogelijk op te lossen.

Je mag het product binnen 14 dagen zonder beschadiging en in de originele verpakking aan ons retourneren, tenzij het maatwerk betreft. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wij betalen je het aankoopbedrag binnen 1 week terug.

Onze showroom is in aanbouw. Let op de site, zodra we alles gereed hebben komt dit zeker op de site te staan! Het adres is van onze showroom is: Zuidergracht 21-28. 3763LS, te Soest.