GARANTIE

Meubelkasteel staat achter zijn producten, daarom geven wij gerust een garantie van 2 jaar op de fabricage van onze steigerhouten meubelen. Hierbij geldt dat de meubelen op een normale wijze gebruikt moeten worden en buitenmeubelen als zodanig behandeld.

certificaatBij alle meubelen ontvang je een garantiecertificaat, welke 2 jaar geldig is! Mocht er onverhoopt een probleem voordoen refereer dan aan het garantienummer.

Steigerhout is een robuust natuurproduct, het zal onder invloed van temperatuur en de luchtvochtigheid altijd werken (uitzetten of krimpen). De vurenhouten planken gaan dan iets krom staan, dat is heel normaal. In steigerhout komen soms harsplekjes voor en er kunnen scheurtjes en/of kieren ontstaan afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid (met name binnenshuis, maar ook buiten). Geen plank is gelijk van kleur en vorm. Onder invloed van vocht, licht, zonlicht en UV-straling zou het meubel kunnen verkleuren. Dit is een normaal verschijnsel en valt niet onder de garantie. Garantie op de meubelen vervalt ook wanneer je de meubelen zelf behandelt of aanpast.

Mocht er iets niet goed zijn aan de ontvangen meubelen, stuur ons dan een e-mail met een duidelijke omschrijving van de klacht. Stuur ook altijd fotoā€™s mee zodat wij een visueel beeld hebben van het probleem. Maak een foto van het detail maar ook altijd een foto van het gehele meubel.

Elk probleem is anders, er zijn dus geen standaard oplossingen. Wel standaard is dat we je klacht serieus nemen en altijd naar een oplossing toe werken.