Over ons

Het Meubelkasteel is een jong en dynamisch familie-meubelbedrijf, opgericht in 2019. Echter hebben wij al vele jaren ervaring in houtbewerking en het vervaardigen van meubels.

Het Meubelkasteel vervaardigd meubels van o.a steigerhout en douglashout. Daarnaast hebben wij regelmatig exclusieve boomstamtafels in de verkoop. Om huis en tuin leuk aan te kleden zijn we constant op zoek naar woonaccessoires die je ook in de webwinkel en op Instagram kunt vinden.

Wij onderscheiden ons door een zeer hoge kwaliteit in de fabricage van steiger- en douglas houten meubelen voor binnen en buiten. Kwaliteit gaat voor kwantiteit! Daarom geven wij met een gerust hart 2 jaar garantie!

nano coatingVoor een lange levensduur van met name de buitenmeubels kunnen wij deze voorzien van een nano-coating. Water blijft dan als druppels op het hout liggen en zal er niet in kunnen dringen.

Naast een landelijke stijl ontwerpen we ook meubels in industriƫle stijl, al dan niet met andere materialen zoals staal, steigerbuis en beton cire. Natuurlijk kunt u ook uw eigen meubels ontwerpen of als u iets op bijvoorbeeld Pinterest heeft gezien, hier een afbeelding van aanleveren. Wij kunnen alles voor je vervaardigen! In elke maat die je wenst!

steigerhoutDe steigerhouten meubelen worden gemaakt van geselecteerde robuuste, gedroogde drie centimeter dikke planken, standaard in de kleur/behandeling ā€œOld lookā€. Maar in principe is elke kleur mogelijk.

Alle meubels van het Meubelkasteel worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, worden verlijmd, zijn goed geschuurd en splintervrij. Schroeven zijn als vanzelf niet in het zicht. Voor buitenmeubels maken wij gebruik van RVS schroeven, kwaliteit voor alles!

Wij nodigen je graag uit in onze showroom, om onze producten, woonaccessoires en kwaliteit te bekijken. Eventuele wensen en/of maatwerk kan direct worden besproken.