Specials

Naast de reguliere meubels zijn er nog veel meer mogelijkheden met steigerhout. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding van de keuken, een mooie wand of lambrisering, vaste kasten op de slaapkamer, enz….

special-keuken-steigerhout Voor de zakelijke markt kunnen wij complete winkelinrichtingen verzorgen, kantoren voorzien van bureau’s, vergadertafels en kasten. Natuurlijk alles maatwerk, in elk gewenste kleur, met de uitstraling die u wenst. Voor horeca en vergadercentra de perfecte buitenmeubels, in alle soorten en maten…

Hieronder volgen enkele voorbeelden, van eerder gerealiseerde projecten: zoals de entree / balie bij VCN / Meubelkasteel. Natuurlijk in stijl!

Boslodge
In een boslodge, gebouwd van dikke boomstammen, combineert steigerhout als de beste! Hier hebben we de keuken met steigerhout bekleed en een stoere bar gemaakt in combinatie met een eiken boomstam en zwarte steigerpijp.

De doorvoer van leidingen en aansluitingen van de vloerverwarming zijn mooi weggewerkt in deze maatwerkkast met roldeur en boekenplanken van steigerpijp.

special-hangdeur-steigerhout Kelder
In een woonhuis is de kelder voorzien van een lambrisering van steigerhout. Ook de plinten om de deur zijn gemaakt van steigerhout.

Maatwerk Project Werkwijze
Bij een echte special, maatwerk project, komen we eerst bij je langs om je wensen te bespreken en om de locatie te bekijken. Hierbij kunnen we direct e.e.a. adviseren, ook over bijkomende zaken zoals verlichting, stopcontacten e.d. Dan brengen we een offerte uit om die vervolgens weer te bespreken. Pas als alles duidelijk is en volgens wens op papier staat gaan we aan de slag.

Wil je direct een aanvraag doen? Vul dan het formulier hieronder in. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen!

 
Maatwerk Project (offerte) aanvraag
Wil je een offerte ontvangen voor je maatwerk project? Vul dan je gegevens hieronder in.
Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.